За д-р Манева накратко

д-р Румяна МаневаПонастоящем д-р Манева завежда неонатологичното отделение на МБАЛ Силистра и е основен лектор на „Училище за родители“ в същия град. Всеки месец прекарва по няколко дни в София и Русе, а понякога и във Варна, Шумен и Добрич.

Тя е човек, който много обича децата и дава всичко от себе си за тяхното физическо и психическо здраве. Стреми се да подпомогне по всякакъв начин майките в отглеждането и възпитаването, черпейки необходимото, както от знанията си, така и от личен опит и майчина интуиция.

Радват я облекчението, което успява да донесе на излекуваните деца и техните майки и положителните отзиви за работата й, включително тези в най-голямата online общност на българските майки.

Има дъщеря, която й помага във всяко нейно начинание.


Във формата по-долу можете да кажете „здравей“, да зададете въпрос, да споделите впечатления или да критикувате позициите изразени в блога. Съобщението Ви ще остане скрито за останалите.

* Д-р Манева ще се радва да Ви бъде полезна по всякакъв начин, но моли да не използвате формата, за да искате рецепта за лечение. Предписването на хомеопатични лекарства без предварителен преглед показва липса на отговорност от страна на лекаря.